Değerli öğretmenimizin profiline ve içeriklerine ulaşabilmek için tıklayın. 

Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

 

 

  • Kendinizden biraz bahseder misiniz?

Merhaba. 1989 Bitlis doğumluyum. Aslen Yozgatlıyım. Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunuyum. Dokuz yıldır öğretmenlik yapıyorum. Çeşitli yayınlarda yazarlık yapmaktayım. Yazmayı çok seviyorum. Soru yazarlığı yanında çocuk edebiyatı alanında da yazıyorum.

 

 

  • Öğrencilik hayatınız nasıldı?

Çok başarılı olmakla birlikte çok da eğlenceli bir eğitim hayatım vardı. Galiba bir tık yaramaz ama çalışkan olan öğrenci tiplemesiydim. Ortaokulu üçüncülük, liseyi birincilikle bitirdim. Üniversite de gayet aktif bir öğrenciydim. Öğretmenlerim ve arkadaşlarım ile güzel bir iletişimim vardı. Hala çoğu ile görüşüyorum.

 

  • En sevdiğiniz ders hangisiydi?

Esasında katılım sağladığım tüm dersleri seviyordum. Ancak İngilizce dersinin yeri hep başkaydı.

 

  • Öğretmen olmaya nasıl karar verdiniz?

Altıncı sınıfta öğretmen olmaya karar verdim. Öğretmenlerimi çok seviyordum. Ancak İngilizce öğretmenimizin özverisi çok etkili olmuştur. Dersi anlatışı, sevecenliği ve bizlere ilgisi hala ışık oluyor bana. Bu yüzden öğretmen olmak istedim. Türkçe öğretmenliğini seçme sebebim ise; dilini en güzel şekilde kullanan kişinin her alanda başarılı olacağına inanmamdır.

 

  • Derslig.com ile nasıl tanıştınız?​​​​​​​

Yazar ekibimdeki bir arkadaşım tavsiyesi ile “derslig.com”a yazdım ve Nusret öğretmenim ile iletişime geçtim. Bu şekilde “derslig.com” ailesine dâhil oldum.

 

  • Hedefleriniz ve hayalleriniz nelerdir?​​​​​​​

Daha çok okumak, daha çok okumak ve daha çok yazabilmek en büyük hedefim olmuştur her zaman. Hâlihazırda yazdığım hikâye kitaplarım var onların baskısını yaptırmayı çok istiyorum. En büyük hedefim ise kendime sürekli yeni hedefler koyup bu hedefleri gerçekleştirmek.

 

  • Öğrencilerimize bir mesaj vermek ister misiniz?

Okumak yalnızca elimize bir kitap alıp kitapta gördüğümüz harfleri birbirine eklemek değildir. Çevremizi, doğayı, insanları ve en önemlisi kendimizi okumayı çok iyi bilmeliyiz. Bunun yolu da işte harfleri birbirine eklemekten geçer. Okumak ömrün püf noktasıdır.