Merhaba arkadaşlar! Yaz tatilinizi verimli geçirmenizi sağlayacağını düşünerek başlattığımız etkinliğimize katılımın fazla olması bizleri çok mutlu etti. Bu etkinlik zaten günlük rutin şekilde ders çalışan öğrencilerimiz için bir motivasyon, "ders çalışmaya başlamam lazım ama yarın başlarım" diyerek çalışmaya başlamayı erteleyen öğrenciler için de bir tetikleyici oldu. Derslig olarak platformumuzun öğrenciler tarafından yaz aylarında bile kullanılıyor olması da bizim için bir motivasyon oluyor açıkçası. 

Etkinlik ile alakalı bazı önemli bilgileri bu blog yazımız üzerinden sizlerle paylaşacağız ve etkinlik şartı olan günlük 100 puan kazanan kullanıcıları da bu sayfadan ilan ediyor olacağız. Etkinliği sonradan duyan ve katılım sağlayamayan öğrencilerimizin olduğunu biliyoruz. Onları da bilgilendirmek adına 2 başlık altında paylaşımları yapmayı uygun bulduk. 

Etkinliğe Katılım Sağlayamadıysanızsadbroken heart

Bazı öğrencilerimizden etkinliği sonradan gördükleri ve katılım sağlayamadıklarıyla alakalı geribildirimler aldık. Bu blog yazısının yayınlandığı 25 Temmuz perşembe günü itibariyle 7 günlük etkinliğimiz başlamış durumda. Malesef sizler bu etkinliğimize dahil edemiyoruz. Lakin yaz etkinliğimize gösterdiğiniz ilgi bizleri de motive etti, farklı etkinlikler önümüzdeki haftalarda gelebilir. Sosyal medya hesaplarımızı ve blog sayfamızı takip etmenizi rica ediyoruz. Bu etkinliğe katılamadınız ve farklı etkinlikler ile alakalı geribildirim yapmak isterseniz bu form üzerinden paylaşımda bulunabilirsiniz. 

Etkinliğe Katılım Sağladıysanızsmileyyes

Öncelikle bu sıcak yaz aylarında zor olanı başardığınız ve ders çalışmak için masa başına geçtiğiniz için sizleri tebrik ediyoruz. 7 günlük maraton 25 Temmuz perşembe günü itibariyle başmış durumda. Etkinlik katılım formunu doldurduysanız etkinliği başarılı bir şekilde tamamlamak için günlük 100 puan şartını öncelikli olarak sağlamaya çalışmanız gerekiyor. 

Etkinlik Katılım Durumunuzu Kontrol Edin

Şunu belirtmek isteriz ki başvuru formunu dolduran tüm öğrencilerimizin etkinliğe katılımlarını sağlamak için verilen bilgilerle Derslig hesaplarını eşleştiriyoruz. Bu sayede hangi öğrencimiz günlük kaç puan kazandığının takibini yapabileceğiz. Etkinlik başvuru formunu dolduran bazı öğrencilerimizin bilgileri Derslig kullanıcı verilerimizle uyuşmadığı için 24 Temmuz Çarşamba günü bu öğrencilerimize SMS gönderilerek bilgilendirme yapıldı. Amacımız form dolduran tüm öğrencileri sürece dahil etmek. ->Burada< paylaşılan listeyi kontrol ediniz. İsminiz listede varsa bilgi eşleştirmesi sağlanmış demektir.

Etkinlik başvuru formunu dolduran ve ismi katılımcı listesinde gözükmeyen öğrencilerimizin isimleri 25 Temmuz Perşembe günü saat 18:00'e kadar etkinlik katılımcı listesine eklenecektir. Listede isminiz gözükmeyen öğrencilerimizi hesap eşleştirmesi yapmak ve listeye isimlerini eklemek için ciddi bir efor sarfettik. Etkinliğin sağlıklı bir şekilde devam ettirilebilmesi için lütfen 25 Temmuz Perşembe günü saat 18:00 sonrasında listeye eklenme talebinde bulunmayınız. 

Etkinlik İle Alakalı Genel Bilgiler

> Etkinlik 25 - 31 Temmuz tarihlerini kapsamaktadır. Etkinliği başarılı bir şekilde tamamlamak için 7 gün boyunca her gün minimum 100 puan kazanmanız gerekmektedir. 

> Etkinliği başarılı bir şekilde tamamlayan öğrencilerimiz arasından 10 kişiye aşağıdaki listede detayları paylaşılan ödüller verilecektir. Ödüller etkinliği başarılı bir şekilde tamamlayan ve 25-31 Temmuz tarihleri arasındaki kazandığı puanı en fazla olan 10 öğrenciye verilecektir.  Yani 7 gün boyunca her gün minimum 100 puan toplayan ve etkinliğe katılan öğrenciler arasında 7 günlük toplam puanı en yüksek olan öğrencimiz 1. olacaktır. Diğer ödül kazanacak öğrencilerin sıralaması da aynı şekilde yapılacaktır. 

> Ödül kazanmak için ne yapmam gerekir?

Etkinlik süresi boyunca Derslig üzerinden puan kazandıracak çalışmalar yaparak günlük minimum 100 puan toplamalısınız. Örneğin 1. gün 134 puan topladınız fakat ikinci günü 70 puan ile tamamladınız. Etkinlik şartlarını sağlayamadığınız için elenirsiniz. Ödül kazanmak için 7 günün toplam puan kazanımına bakılmakta. Dolayısıyla ödül kazanmanız için günlük 100 puan size yeterli olmayacaktır. Ödül kazanan kullanıcılar arasına girmek için elinizden geldiği kadar tekrar çalışması vb. etkinlikler yaparak 7 gün boyunca yüksek puan kazanmanız gerekir.

> Ödül kazanmak için başka şartlar var mı?

Yukarıda belirtilen şartların dışında başka bir şart bulunmamakta. Yani her gün tamamlamanız gereken özel bir görev yoktur. Puan kazandıran herhangi bir çalışmayı yapmanız yeterli olacaktır. 

> Etkinliğe katılmak için Derslig PRO olmak gerekiyor mu?

Hayır, etkinliğe katılmak ve ödül kazanmak için Derslig PRO kullanıcısı olmanız gerekimiyor. Ücretsiz olarak Derslig kullanan öğrenciler de etkinliğe katılıp ödül kazanabilirler. 

> Ödül Kazanıp Kazanmadığımı Nasıl Öğrenebilirim?

  • > Etkinlik sonucunda ödül kazanan kullanıcılarımızı 1 Ağustos Cuma günü hem blog sayfamızdan hem de sosyal medya hesaplarımızdan ilan edeceğiz. Ödül kazanan öğrencilerimizle iletişime geçilerek kargo ücreti olmadan aşağıda detayları paylaşılan ödüller kendilerine iletilecektir.

 

ÖDÜLLER

derslig yaz etkinliği ödüller

  • > Birinciye -> XIAOMI REDMI BUDS 4 - KABLOSUZ BLUETOOTH KULAKLIK
  • > İkinciye -> STABILO BOSS FOSFORLU KALEM - 23’LÜ SET
  • > Üçüncüye -> HIZ YAYINLARI 500TL HEDİYE ÇEKİ
  • > Dördüncüye -> ÇELİK TERMOS - 480ML
  • > Beşinciye -> SCRIKSS 5’Lİ FOSFORLU KALEM SETİ
  • > Altıncıya -> 4’LÜ DEFTER SETİ
  • > Yedinciye -> HAFTALIK AJANDA
  • > Sekizinciye -> 6 AYLIK ÜCRETSİZ DERSLİG PRO ÜYELİĞİ
  • > Dokuzuncuya -> 3 AYLIK ÜCRETSİZ DERSLİG PRO ÜYELİĞİ
  • > Onuncuya -> 1 AYLIK ÜCRETSİZ DERSLİG PRO ÜYELİĞİ

 

Önemli Gelişmeler

24.07.2024 - 18:46 ## Etkinlik katılım formunu doldurduysanız 7 günlük süreç sizin adınıza başlamış demektir. Bazı kullanıcılarımızın katılım formunda sağladıkları bilgilerin eksik olduğunu farkettik. Kendilerinden doğrulanmış bilgileri SMS yoluyla talep ettik. 25 Temmuz Perşembe günü saat 15:00'e kadar katılımcı listemizi buradan sizlerle paylaşmış olacağız. 

25.07.2024 - 11:30 ## Etkinlik katılımcı listesi yayınlandı. Etkinlik katılım formunu dolduran tüm kullanıcılarımıza bilgilendirme SMS'i atıldı. 

25.07.2024 - 12:50 ## Hesabı eşleştirilemeyen kullanıcılarımızın bilgileri gelmeye başladı. Her 2-3 saatte eşleştirmeler yapılıp katılımcı listemize isimler eklenecektir. 

25.07.2024 - 15:40 ## Hesabı eşleştirilemeyen kullanıcılarımızın doldurmasını istediğimiz forma 89 başvuru yapıldı, 26 kullanıcımızın bilgi eşleştirmesi yapılarak listeye eklendi. Bazı kullanıcılarımızın isimleri listede olmasına rağmen tekrar form doldurmuşlar. Katılımcı listesinde bu kullanıcılarımızın olduğu satıra bilgi eklendi. 25 Temmuz saat 18:00'e kadar başvuru formunu doldurmuş fakat katılımcı listemizde ismi olmayan kullanıcılarımız bize telefonla ulaşmaları durumunda listemize ekleme yapılacaktır. 

25.07.2024 - 15:40 ## Başvuru formunu doldurduğu halde listede ismi olmayan öğrencilerin hesap eşleştirilerek eklenmesi 25 Temmuz saat 18:00 itibariyle sonlanmıştır. 26 Temmuz Cuma gün içerisinde etkinliğe katılıp ilk gün (25 Temmuz) 100+ puan toplayan öğrencilere SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. İlk kontrollerimizde katılım sağlayan öğrencilerimizin büyük çoğunluğunun yüksek puanlar topladığını görüntüledik. Bu durum Derslig olarak bizleri çok mutlu etti. 

26.07.2024 - 10:10 ## Etkinlik katılımcı listesi üzerinden etkinliğin ilk günü olan 25 Temmuz Perşembe günü etkinliğe katılan öğrencilerin 25 Temmuz tarihinde toplamda ne kadar puan topladıkları açıklanmıştır.

*25 Temmuz tarihinde 0 puan toplayan öğrencilerin isimleri listede gözükmemektedir. Yani bu kullanıcılarımız etkinlik şartlarını sağlamadıkları için otomatik olarak elenmişlerdir.

**25 Temmuz listesinde ismi olup 100 puan altında puan toplayan öğrenciler de malesef etkinlik şartlarını sağlayamadıkları için elenmişlerdir.

*** 25 Temmuz listesinde ismi olup 100 puan üzerinde kazanımı olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Rekabetin bol olduğu bir etkinlik olacak gibi gözüküyor. Zihniniz açık, puanınız bol olsun :)

----------------------

Soru: "Her gün mü 100 puan toplayacak yoksa sadece ayın 25'inde mi?" (Serroş Şentürk)

Cevap: 25,26,27,28,29,30 ve 31 Temmuz tarihlerinde her gün minimum 100 puan toplarsan etkinliği başarılı bir şekilde tamamlamış olursun. Ödül kazanmak için belirtilen günlerde fazla puan toplayıp en fazla puan toplayan 10 kullanıcı arasına girmen gerekir. 

Soru: "Hoca. Bazı kişiler elendi ya puanları az olduğundan sonradan yüz puan olanlarda elenecekmi?" (Rüzgar Cudi Türkmen)

Cevap: Elenen kullanıcılar sonraki günlerde 100 puan üzerinde puan toplasalar bile 7 gün ard arda minimum 100 puan toplama şartını sağlamadıkları için etkinliği başarılı şekilde tamamlamamış olurlar. Lakin yorumlarda da belirtildiği üzere günlük 100 puan kazanmak öğrencinin kendisine yaptığı bir yatırımdır. Bu etkinliğin amacı da zaten düzenli ve istikrarlı ders çalışma alışkanlığı kazandırmaktır. 

----------------------

Daha fazla puan kazanmak istiyorsunuz ve nasıl puan kazanacağınızı bilmiyorsanız Puan Kazandıran Derslig Özellikleri blog yazımıza göz atmanızı tavsiye ediyoruz.  

----------------------

27.07.2024 - 12:30 ## Etkinlik katılımcı listesi üzerinden 26 Temmuz Cuma günü elenmeden başarılı bir şekilde etkinliğe devam eden öğrencilerin 26 Temmuz tarihinde toplamda ne kadar puan topladıkları açıklanmıştır. Günlük listede yazan puanlar ilgili gün içerisinde toplanan puanları gösterir. Yani etkinlik boyunca elde edilen puan toplamını göstermez. 

Etkinliğin 3. gününe istikrarlı bir şekilde devam eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Hangi ödülü almayı hedeflediğinizi ve etkinlik ile alakalı düşüncelerinizi instagram reels videomuza yorum olarak paylaşabilirsiniz. Kolaylıklar dileriz.