Merhaba sevgili arkadaşlar,

 

Derslig panelinize girdiğinizde sınıf seviyenizin değiştiğini görürseniz şaşırmayın. Herşey kontrolümüz altında 🙂

 

1 Temmuz 2024 itibariyle her yıl rutin şekilde yapmakta olduğunuz öğrenci sınıf seviyeleri güncellemeleri yapılmıştır.

 

2023-2024 yılını bizimle beraber geride bıraktınız, hepinizi içtenlikle tebrik ederiz. Yeni eğitim-öğretim dönemi sizler için başarı dolu bir sene olacak, buna eminiz!

 

Peki, Derslig’de sınıf seviyesinin güncellenmesi ne anlama geliyor?

 

  • Derslig hesabında biriken puanınız sıfırlanır ve yeni eğitim-öğretim dönemine sıfır puanla başlarsınız. Tüm öğrencilerin sınıf seviyeleri güncellendiği ve 2023-24 dönemi puanları sıfırlandığı için rekabet kaldığı yerden devam ediyor 🚀

 

  • Tüm öğrencilerin Lig seviyeleri güncellenerek Çaylak Ligi'nde yeni eğitim dönemine başlamaları sağlandı. Bu değişikliklerin Derslig’e kayıtlı olan tüm öğrencileri kapsadığını unutmayın. Bu değişiklik ile dönemsel olarak adil bir rekabet ortamı oluşturmayı hedefliyoruz. 

 

Derslig’de her yeni eğitim-öğretim dönemi sizin için yeni bir başlangıç. Rekabeti artırmak amacıyla, Derslig tüm öğrencilere eşit ve adil bir platform sunuyor.

 

Derslig, rekabetçi bir ortamda tamamen adil bir düzen içerisinde ders çalışmayı eğlenceli hale getirmeyi amaçlar. Derslig’de hem eğlenerek öğrenir hem de başarılı olmanın tadını çıkarırsınız.

 

Eğer şuan panelinizde gözüken güncel sınıf seviyeniz yanlış ise düzeltmek için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Talebiniz üzerine sınıfınızı güncelleyeceğiz.

 

Lütfen şuan panelinizde gözüken sınıf seviyenizin, sizin 2024-25 eğitim döneminde okuyacağınız sınıf yani Eylül ayında okumaya başlayacağınız sınıf olduğunu dikkate alınız. 

 

Sınıf güncelleme formu linki  👈🏻

 

Derslig, adil ve öğrencilerin motivasyonunu artırmalarına yardımcı olan yapısıyla her zaman yanınızda!

 

Sevgiler,

Derslig Ekibi